Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Kanalizácia obce Lužianky - III. etapa - 1 časť.

Dátum: 14.08.2020
Autor: Obec Lužianky
Kanalizácia obce Lužianky - III. etapa - 1 časť.

Oznámenie občanom

         Obec Lužianky zastúpená starostom obce Jozefom Bojdom, Vám oznamuje, že od 10.augusta 2020 sa na miestnych komunikáciách budú vykonávať práce na kanalizácii – E T A P A III – 1. ČASŤ. Jedná sa o ulice: Obežná, Švantnerova, Mesačná  a časť ulice Radošinská od Kamenného mostu po Malý most.

       Nakoľko sa jedná  výkopové práce a pohyb stavebnej techniky na vyššie spomínaných miestnych komunikáciách, žiadame všetkých obyvateľov o zvýšenú opatrnosť pri pohybe po spomínaných miestnych komunikáciách.

      Zároveň, žiadamevyzývame všetkých majiteľov, obyvateľov návštevníkov bývajúcich v  priľahlých nehnuteľnostiach pri miestnych komunikáciách, kde sa budú vykonávať práce na kanalizácii, aby neparkovali svoje motorové  vozidlá na miestnych komunikáciách počas výstavby kanalizácie a nebránili plynulosti prác na kanalizácii. V opačnom prípade budú prekážajúce motorové vozidlá odtiahnuté majitelia budú pokutovaní.

     Za porozumenie ďakujeme.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.