Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Vývoz komunálneho odpadu na uliciach: Na Ihrisko, Športová, Počašie, Radošinská, Venušina, Švantnerova, Obežná a Horákova - oznam

Dátum: 22.09.2020
Autor: Obec Lužianky
Vývoz komunálneho odpadu  na uliciach: Na Ihrisko, Športová, Počašie, Radošinská, Venušina, Švantnerova, Obežná a Horákova - oznam

Vývoz komunálneho odpadu 25.09.2020

 

Z dôvodu budovania kanalizácie v našej obci, bude vývoz komunálneho odpadu  na uliciach: Na Ihrisko, Športová, Počašie, Radošinská, Venušina, Švantnerova, Obežná a Horákova uskutočnený v piatok 25. 09. 2020, v skorých ranných hodinách (vývoz začne okolo 5:30 hod.)

Žiadame občanov bývajúcich na týchto uliciach, aby si vyložili smetné nádoby vo štvrtok večer a zabezpečili v predstihu lístky na vývoz odpadu. Ak nádoby nebudú vyložené, odpad vám nebudú môcť zobrať.  Pravdepodobne aj nasledujúce vývozy sa uskutočnia v ranných hodinách. Závisí to od toho, ako dlho sa bude kanalizácia na Obežnej, Švantnerovej a časti Radošinskej budovať.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.